fredag 21 februari 2014

"Festligt med mello!"

Har en sån där dag då jag blir smått provocerad av en tidning som ploppar ner i lådan från en matvarubutik nära mig. Då är det i princip nästan hela blaskan som handlar om Melodifestivalen. Och hur stimulerande och spännande ALLA barn tycker det är att laga mat till detta jippo. Seriöst? Skulle precis alla barn oavsett ålder ställa sig vid spisen och börja göra långkok för att det är festival? För att sedan sitta i soffan och äta plommonjärpar som de omsorgsfullt knådat med sina trinda fingrar?
"Ladda upp för veckans höjdpunkt för hela familjen! Tänd alla ljusen, låt barnen förbereda en hel schlagerbricka och luta dig lugnt tillbaka".
Det låter det. Luta sig tillbaka. Undrar om det ser ut så här i någon familj? När kommer funkisanpassad schlagermeny? Bästa receptet för hummerpuré under finalen! Extra krämig Mini-Max röra under andra chansen! Bläddrar snabbt igenom de glassiga sidorna med alla välartade barn och funderar starkt på att starta en egen tidning. Utan barn som är så perfekta så man storknar, fyllda sidor med vanliga fast ovanliga barn. Det skulle vara mumma.

Lilla XXX ääälskar att göra mys-mello-middag...
Visst, visst.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar