tisdag 19 juli 2011

Nils Holgersson-land

Ja, vi har ju faktiskt landat sen ett tag tillbaka så det är kanske dags att komma med en rapport. Flygresan gick riktigt bra, över förväntan som så ofta med Pussegullan. Det var hon, jag, Hugo Hund, Lysmasken och Mulle mullvad från SAS som tog trippen ner till Skåneland. Gullan fantastiskt uppspelt redan på Arlanda med en mamma som hade dubbla LP-skivor under armarna av allt kånkande. På planet var både start och landning en hit med full fart framåt, tjejen har helt klart inte ärvt mina öron. Medan jag sväljer, tuggar tuggummi som besatt, gäspar och blåser med tilltäppt näsa klappar Fröken i händerna, tjoar och tittar ut genom fönstret.
Så nu är vi på plats i det rödgula landskapet med böljande sädesfält för vinden och det är vackert så det gör ont. Jag sitter i solen och bloggar medan Gullan sover efter en förmiddagstur med ortoser på.
Det är ganska skönt med semester hos farmor och farfar med spettekauga, gåsamiddag och butterkaka från Franckes. Tur att inte Butterkaksmannen är här just nu, han hade blivit fullständigt galen av vårt moffande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar