tisdag 5 juli 2011

Softa på soffan


Hur hade det gått på dagis i går då? Jo, det undrar jag också. Återkopplingen var inget vidare vid hämtningen nämligen, en för oss helt okänd fröken som inte visste något speciellt om Pussegullans dag och som stod mitt i skocken av barn som tjoade och for runt. Och för ett friskt barn är detta inga som helst problem, de kan ju själva berätta vad de har ätit, hur dagen varit, om de varit ledsna eller glada, vad de har lekt och med vem. Men med ett funkisbarn blir du rejält blind och döv och bristen på information får studsbollen hoppar vidare i magen även i dag. Hade hon ätit något alls i går? Vikten är kass och snart ska vi till dietisten vilket gör matfrågan till något ganska stort och jobbigt i dessa dagar.
Bajsat? Varit glad eller olycklig? Orolig eller kolugn?
Hoppas veckan går fort. Man är sannerligen van vid excellent service i vanliga fall, det blir man raskt medveten om. Och det ska jag också påtala när ordinarie personal är tillbaka. Vilket jobb de gör dagligen!
I går kväll var fröken G rejält trött och tyckte det var skönt att bara softa på soffan med gänget från drömträdgården. Iggle Piggle fick sitt ansikte tvättat av Makka Pakka även i dag minsann, trots semestertiderna fungerar allt utmärkt på vissa fronter i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar